Uzumaki Naruto Academy Teacher

Numarul mesajelor : 120 Data de inscriere : 14/05/2008
 | Subiect: Informatii folostioare - Majoritatea fanilor Naruto gresesc la anumite subiecte. Vin Aug 15, 2008 1:04 pm | |
| 1. Este o diferenta intre Chidori si Raikiri. Kakashi nu foloseste Chidori, ci Raikiri. Diferenta: Raikiri este tehnica de Rang S, deci este mai puternica, iar Chidori de Rang A - Spoiler:
2. Tobi nu este Obito! Obito a murit, intelegeti odata! Tobi este Madara, nu Obito, desi exista cateva asemanari intre Obito si Tobi
- Spoiler:
3. Pein nu este ruda cu Naruto! Tatal lui Naruto este Minato, nu Pein
- Spoiler:
4. Al saptelea corp al lui Pein nu este Konan
5. Rasengan este mai puternic decat Chidori, chiar daca acesta din urma arata mai bine, sau va place voua mai mult. - Spoiler:
6. Clanul Hatake nu are Kekkei Genkai! Kakashi si-a primit Sharingan-ul de la colegul sau mort, Obito
- Spoiler:
7. Primul Hokage se numea Hashirama Senjuu, nu Shodai, nu Shodaime, nu First Hokage! El era Hashirama din clanul Senjuu al padurii.
Pentru cei care fac greseli in legatura cu clanurile, sau cei care cred ceea ce citesc pe forumurile gen "Naruto RPG": a) Nu exista clanurile Uzumaki, Haruno, Maito, Hoshigake sau alte de genul asta. > Singurele clanuri adevarate sunt Uchiha, Hyuuga, Kaguya, Nara, Yamanaka, Akimichi, Aburame, Inuzuka, Kamizuru, Fuuma, Senjuu si clanul fara nume al lui Haku. b) Rasengan si Chidori (inculdem si Raikiri) NU sunt Kekkei Genkai! c) RasenShuriken nu este o tehnica ce implica Shuriken. Este o tehnica ce implica un Rasengan urias sub foruma unui Shuriken. Si nu poate fi folosit in lupta de la distanta. | |
|
Sakura95 Mist-Nin

Numarul mesajelor : 819 Varsta : 27 Localizare : Konoha Joburi/Distractii : Dansuri Data de inscriere : 10/07/2008
 | Subiect: Re: Informatii folostioare - Majoritatea fanilor Naruto gresesc la anumite subiecte. Vin Aug 15, 2008 1:39 pm | |
| Stii naruto dar ai dereptate | |
|
FaRa0N Genin

Numarul mesajelor : 23 Varsta : 29 Localizare : Iasi Data de inscriere : 23/12/2008
 | Subiect: Re: Informatii folostioare - Majoritatea fanilor Naruto gresesc la anumite subiecte. Mier Dec 31, 2008 11:34 am | |
| aha foarte complex ai scris...asa sa inteleaga astia pentru totdeauna..nici eu nu stiam exact asa  | |
|
Vasi Academy Student

Numarul mesajelor : 4 Varsta : 28 Localizare : Sibiu Joburi/Distractii : naruto and one piece si counter-strike 1.6 Data de inscriere : 14/02/2010
 | Subiect: Re: Informatii folostioare - Majoritatea fanilor Naruto gresesc la anumite subiecte. Dum Feb 14, 2010 6:58 am | |
| gresit  cum se nu se poata arunca rasen-shuriken de la distanta pfff !!! am vazut in manga cand se lupta pain cu naruto si am vazut ca se poate arunca de la distanta rasen-shuriken !!! si cum sa nu existe klanu Uzumaki ! jirayia e tatal lui yondaime si yondaime e tatal lui naruto | |
|
Continut sponsorizat
 | Subiect: Re: Informatii folostioare - Majoritatea fanilor Naruto gresesc la anumite subiecte.  | |
| |
|