| | Bancuri & Glume | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Mihai Administrator

Numarul mesajelor : 1689 Localizare : Ma-m ratacit Data de inscriere : 03/05/2008
 | Subiect: Bancuri & Glume Sam Mai 03, 2008 4:32 pm | |
| Deja va dati seama ce trebuie sa postati. Incep eu: - Ce face un tigan cand il pui la calculator ? - Cauta in Recycle Bin!
Inca unul:Niste nebuni erau transportati cu avionul la un alt spital.Doctorul statea in cabina pilotului.La un moment dat vine sa verifice ce faceau nebunii.Astia jucau fotbal.Ca sa vada daca sunt toti ii numara si vede ca lipseste unul. -Ba nebunilor,unde-i Gigi Nebunu'? -Pe aripa avionului.Executa cornerul! | |
|  | | Syforce Genin

Numarul mesajelor : 22 Data de inscriere : 04/05/2008
 | Subiect: Re: Bancuri & Glume Mier Mai 07, 2008 7:03 pm | |
| un zmecher vorbeste cu Dumnezeu: - Doamne, cat inseamna pentru tine un miliard de ani ? - O secunda nene... - Dar... un miliard de dolari ? Cat inseamna pentru Tine ? - Tu cat crezi ? Un cent. - Serios ? Imi dai si mie un cent, te rog... - Sigur, stai o secunda | |
|  | | Sakura95 Mist-Nin

Numarul mesajelor : 819 Varsta : 27 Localizare : Konoha Joburi/Distractii : Dansuri Data de inscriere : 10/07/2008
 | Subiect: Re: Bancuri & Glume Vin Iul 11, 2008 6:33 pm | |
| La un bal, se duce unu' la o tipa: - Papusa, dansezi? - Da, sigur. - Pai, atunci lasa-ma pe mine sa stau pe scaun. Trimite banc unui prieten pe e-mail | |
|  | | Spicer Genin

Numarul mesajelor : 46 Varsta : 27 Joburi/Distractii : Naruto Mugen ,Counter-Strike Data de inscriere : 16/08/2008
 | Subiect: Re: Bancuri & Glume Vin Aug 22, 2008 10:53 pm | |
| 1) Doua blonde la statia de autobuz : -Draga pute a **** ! -Draga taci ce de abia am ragait ! 2) Un betivan un drogat si un afemeiat mor si ajung la poarta dintre iad si rai : -Ba io va trimit pe pamant sa mai faceti lucruri bune sa veniti in rai !Doar cu conditia de a va baga 1 saptamana in camere separate cu viciile voastre ! a zis Dumnezeu Pe betivan il baga intr-o camera plina de bautura pe afemeiat intr-o camera plina de gagici sexi si pe drogat intr-o camera plina de tigari cu marihoana ! Dupa 1 saptamana il gaseste pe betivan beat cu butoaiele goale il trimite in iad . Pe afemeiat lesinat si pe gagici lipide dee tavan si pereti cu sperma . Pe drogat il gaseste cu o tigara in mana si tremurand : - Bv drogatule vezi ca se poate ! - Fututi mortii matii Dumnezeu nu mi-ai dat bricheta ! 3) Culmea inaltimii : Sa sari de pe un bloc de desen! 4) Culmea zgarceniei : Sa-ti arda casa si sa dai bip la Pompieri ! 5) -Soldat,de ce n-ai udat florile ? - Sa traiti , nu curge apa , domnule capitan ! - Pai si de ce nu le uzi fara apa , soldat !?! 6) -Plutonier! Te rog sa verifici cu ce s-a ocupat in viata civila soldatul Bula ! -De ce domnule colonel ? -Pai dupa fiecare impuscatura in poligon isi sterge amprentele de pe arma cu grija! 7) o voce disperata la telefon la ora 5 dimineata : -Alo ! Salvarea ? -Da! -Veniti repede ca la noi in curte e un nebun care suna goarna de ne dispera pe toti! -Venim imediat dati-ne va rog adresa ! -UM 04032........
-Care e componenta echipajelor pe tancuri in armata albaneza ? -?!? -Doi la prastie si trei la pedale ! 9) -Ce este mare,rosu si pute ? -?!? -Armata rosie cand se descalta ! 10) Capitanul catre soldati pe campul de instructie : - Si mai ales nu uitati ca sub nici o forma sa nu scapati dusmanul din ochi ! Ioane , de ce te holbezi asa la mine ????? 11) Intr-un autobuz arhiplin un soldat tinerel sta comod pe scaun . Un barbat care statea alaturi il priveste nemultumit si ii reproseazape un ton iritat : -Tinere,oare in armata chiar nu va invata ca trebuie sa cedati locul doamnelor ?!? Soldatul sare in picioare roseste si spune timid : -ma scuzati ,va rog sa luati loc , eu credeam ca sunteti barbat ....... | |
|  | | Spicer Genin

Numarul mesajelor : 46 Varsta : 27 Joburi/Distractii : Naruto Mugen ,Counter-Strike Data de inscriere : 16/08/2008
 | Subiect: Re: Bancuri & Glume Vin Aug 22, 2008 10:55 pm | |
| Bula aflanduse la scoala a fost pus in ultima banca de catre profesoara lui pentru ca urma sa vina o inspectie si ii spuse: PROFESOARA: Daca la inspectie spui o singura prostie te exmatriculez din scoala. bula: bine doamna profesoara! In sfarsit vine si inspectoarea si le pune o intrebare elevilor: -Daca va aflati in padure si va fugareste un urs ce faceti? Singurul care a ridicat mana a fost Bula -Spune Bula tu ce faci? -Fug -Si daca ursu fuge si el? -Fug si mai tare. -Si daca ursu fuge si mai tare? -Fug si mai tare. -Si daca ursu fuge si mai tare? -Ma urc intr-un copac. -Si daca se urca dupa tine? -Urc mai sus. -Si daca urca si el mai sus? -Urc si mai sus. -Si daca urca si el si mai sus. -Ma urc in varf. -Si daca se urca si el in varf? La care Bula spune: DA MAI DUTE IN **** MEA CA TU TI CU URSU! | |
|  | | Spicer Genin

| Subiect: Re: Bancuri & Glume Vin Aug 22, 2008 10:56 pm | |
| Toti soldatii primeau permisie numai Bula nu. Bula suparat catre comandata: -Domnu comandant va rog sa-mi acordati si mie permisie... comandantul: -Bula vezi tu calul ala de acolo... daca il faci sa rada iti dau 2 saptamani permisie. Bula merge la cal si ii spune ceva la ureche si calul incepe si rade. Comandantul mirat ii spune: -Bula daca faci calul sa si planga ai o luna permisie. Bula merge iar la cal si calul plange. Comandantul si mai mirat ii spune: -Bula daca imi spui cum ai facut 2 luni ai permisie. Bula: -Pai prima data cand ati spus sa-l fac sa rada i-am spus ca am scula mai mare ca a lui, iar a doua oara cand ati spus sa-l fac sa planga i-am aratat-o..... | |
|  | | Spicer Genin

| Subiect: Re: Bancuri & Glume Vin Aug 22, 2008 10:56 pm | |
| Student pica la examenul de logica. - Domnule profesor, daca va pun o intrebare de logica si nu stiti raspunsul, imi mariti nota? - Da, sigur! - Ce este legal dar ilogic, ilegal dar logic, ilogic si ilegal, toate in acelasi timp? -Profesorul se gandeste, face scheme pe hartie, dar nu stie raspunsul. - Bine, uite, ti-am pus 8 in loc de 3, acum spune-mi si mie raspunsul. - Faptul ca dumneavoastra aveti 69 ani, iar sotia dvs. are 22 ani este legal, dar ilogic; faptul ca sotia dvs. are un amant de 21 ani este ilegal, dar logic, iar faptul ca dvs. -Acum ii mariti nota amantului sotiei dvs. este si ilegal si ilogic | |
|  | | Spicer Genin

| Subiect: Re: Bancuri & Glume Vin Aug 22, 2008 10:57 pm | |
| Cand sotul a ajuns la hotel , a decis sa-i scrie un mail sotiei dar a gresit o litera din adresa si mailul a fost trimis la alta adresa. Mailul ajunge din greseala la o vaduva ce venise tocmai de la inmormantarea sotului. Citeste mailul si lesina. In mesaj scria: \" Draga mea, am ajuns bine. Probabil te va surprinde sa primesti vesti de la mine pe aceasta cale, dar acum au calculator aici si poti trimite mesaje persoanelor dragi. Doar ce-am ajuns si am verificat ca totul sa fie pregatit pentru venirea ta, vinerea viitoare. Abia astept sa te vad si sper ca aceasta calatorie sa fie la fel de liniistita ca a mea. Nu-ti lua multe haine ca aici e o caldura infernala ... | |
|  | | Spicer Genin

| Subiect: Re: Bancuri & Glume Vin Aug 22, 2008 10:57 pm | |
| Gheorghe era in tren cu un arab. ABDUL scoate o rosie. Gheorge il intreaba: - Ce e aia? - O rosie. - La noi sunt de 10 ori mai mari.
ABDULmai scoate un castravete. gheorghe il intreaba: - Ce e ala? - Un castravete. - La noi sunt de 10 ori mai mari.
Enervat, ABDUL scoate un pepene. gheorghe intreaba: - Ce e ala? - Un bob de mazare. | |
|  | | Spicer Genin

| Subiect: Re: Bancuri & Glume Vin Aug 22, 2008 10:58 pm | |
| Obiceiul prost al lui Bula... cind se apleca cineva pe strada ... Bula zup ii dadea pantalonii jos i si il f**** . Moare Bula si ajunge in Rai, acolo Sf.Petru intr-o zi scapa un dosar pe jos, Bula ii da pantalonii jos si il f***. D-zeu suparat, da comanda dracilor sa-l puna intr-un cazan cu smoala si sa-i dea foc... Dupa o saptamina vine D-zeu in iad, cind colo ce vede? Bula juca Poker cu dracii... -Ba, ce v-am spus eu...nu v-am spus sa-l ardeti? -Ba da! -Pai si...? Cazan aveti? -Avem! -Zmoala aveti? -Avem! -Lemne aveti? -Avem! -Pai si de ce nu l-ati ars? -Pai cine se apleaca sa aprinda focul ??? | |
|  | | Spicer Genin

| Subiect: Re: Bancuri & Glume Vin Aug 22, 2008 10:58 pm | |
| Profa' ii da de scris lui Bula pentru a doua zi 4 propozitii. Se duce el acasa: -Mama, zi o propozitie ... -Taci in pi*da matii ca sunt nervoasa! Bula noteaza ...: -Sora, zi o propozitie ... -Si ce daca, si ce daca?? Bula noteaza ...: -Tata, zi o propozitie ... -Stefan cel Mare, Stefan cel Mare!!! Bula noteaza ...: -Frate zi o propozitie ... -Un kkt mic si gras, un kkt mic si gras!!! Bula noteaza ... A doua zi, la scoala: -Bula, zi propozitiile! -Taci in pi*da matii ca sunt nervos! -Bula, vezi k chem directorul.. -Si ce daca, si ce daca?? Vine directorul: -Mai Bula, cine te crezi, ma? -Stefan cel mare, Stefan ce Mare !!!! -Si pe mine cine ma crezi? -Un kkt mic sigras, un kkt mic si gras !!! | |
|  | | Spicer Genin

| Subiect: Re: Bancuri & Glume Vin Aug 22, 2008 10:59 pm | |
| Intr-o zi Bula mergea cu masina si de odata controlul de rutina al politiei. Politaiul cand ii vade zambeste si ii spune : -Ati castigat premiul cel mare sunteti primul sofer care are pusa centura de siguranta. Baietii de la ProTV pe faza il intreaba pe Bula ce are de gand sa faca cu banii. -Cred ca o sa-mi iau carnetul de sofer. Politaiul mirat: -Nu aveti permis ? Nevasta lui Bula sare si spune : -Nu-l luati in serios, asa face tot timpul cand e beat. Politaiul din ce in ce mai mirat: -Mergem la post. Tatal lui Bula sare si el: -Bai boule, ti-am spus de atatea ori sa nu mai iesi cu masini furate la drum. Politaiul socat cheama ajutoare. Din portbagaj iese fratele lui Bula si intreaba speriat: -Am trecut granita ca este al dracu de cald in spate?! | |
|  | | Spicer Genin

| Subiect: Re: Bancuri & Glume Vin Aug 22, 2008 10:59 pm | |
| Dupa vacanta de iarna doamna invatatoare ii intreaba pe elevi: -Cu ce v-ati ajutat familia in timpul vacantei?Spune,Ionescu -Am ajutat-o pe bunica la spalatul vaselor. -Dar tu, Popescu? -Am ajutat-o pe mama la curatenie. -Hai Bula, spune si tu -L-am ajutat pe bunicul meu sa taie lemne si un lemn mi-a sarit direct in p*** -Mai, Bula, nu-i frumos! Spune-o mai pe ocolite! A doua zi vine inspectia la ora doamnei invatatoare. Dupa ce Ionescu, Popescu, X, Y, etc. au raspuns, inspectorul i-a spus invatatoarea sa il puna si pe Bula. -Bine, Bula zi si tu. -L-am ajutat pe bunicul la taiat leme. Intr-o zi, un lemn a sarit si a luat-o prin gradina, pe dupa casa, prin sura si m-a lovit direct in p***!!! | |
|  | | Spicer Genin

| Subiect: Re: Bancuri & Glume Vin Aug 22, 2008 11:00 pm | |
| Diriginta lui Bula il cheama pe taica-sau la scoala. -Domnule Bula, nu mai stiu ce sa ma mai fac cu fiul dumneavoastra! Nu chiuleste, dar si daca vine la scoala, tot degeaba vine! In clipa de fata e potential corigent la 4 materii, deci din nou repetent! -Doamna diriginta, va multumesc pentru avertisment. Ajung acasa... si daca nu-l trezesc din bataie cu apa rece, sa nu-mi spuneti mie... -Domnule Bula, poate nu-i cea mai eficienta metoda, totusi! -Aveti dreptate, doamna!Lasati ca vad eu cum fac! Ajuns acasa, Bula senior trece la atac: -Bulica tata, intoleste-te ca iesim in lume. Si-l duce pe Bula la un sexi-club. Mama, ce spectacol!Bulica avea ochii ca la rac: -Aoleu tata! Ce craci! Ce tate! Cin-le-o f*** p-astea? -Premiantii, tata, premiantii! | |
|  | | Spicer Genin

| Subiect: Re: Bancuri & Glume Vin Aug 22, 2008 11:00 pm | |
| Intr-o zi, Bula vine cu papagalul la scoala. -Bula, ce cauta papagalul aici? intreba dm. invatatoare. -Pai...Nu pot risca! Cand eram acasa, tata a zis: "Imediat ce pleca Bula la scoala iti nenorocesc pasarica!!!". | |
|  | | Spicer Genin

| Subiect: Re: Bancuri & Glume Vin Aug 22, 2008 11:01 pm | |
| Bula il intreaba intr-o zi pe taica-sau cum se fac copiii: -pai daca vrei sa vezi , uita-te diseara la ora 10 pe gaura cheii si vezi cum tata iti face tie un fratior. Bula se uita pe gaura cheii,unde taica-sau peste ma-sa :"baiat!baiat!"...si dupa 9 luni iese un baiat. se intampla acelasi lucru: -mai bulisor , fii atent cum iti face tati acuma si o surioara. Bula se uita iar pe gaura cheii si il vede pe taica-sau:" fata! fata!" ...dupa 9 luni iese o fetita frumoasa ... frumoasa ... Venind apoi taica-su lui bula acasa de la servici , il gaseste pe bula peste ma-sa : " lap-top! lap-top! " | |
|  | | Spicer Genin

| La scoala, profesoara lui Bula da clasei drept tema, o propozitie cu expresia "mama e numai una". Urmatoarea zi la scoala profesoara ii intreaba pe colegii lui Bula ce propozitii au facut cu "mama e numai una": -Ionel, tu ce ai scris? -Pai, cand am fost bolnav mama a stat tot timpul langa mine, mama e numai una. -Bravo! -Dar tu Geogele, ce ai scris? -Cand nu stiam sa fac un exercitiu la matematica mama m-a ajutat, mama e numai una. -Excelent! Insfarsit a venit si randul lui Bula -Si tu, Bula, ce ai scris? -Pai eu cand am ajuns ieri acasa, imi era tare foame si am intrebat-o pe mama ce e de mancare, iar ea mi-a zis ca sunt doua chiftele in frigider, am deschis frigiderul si am strigat: MAMA, E NUMAI UNA! | |
|  | | Spicer Genin

| Bula si Strula copii mici, 3-4 anisori fiecare, se duc la femei. Parintii lor mari patroni in state.Intra in primul bordel si spun: -Doamna, vrem si noi 2 femei, da bune rau! -Ce sa faceti voi cu ele, ma? -Ce le fac si barbatii! -Pai bani aveti? Scot copilasii un teanc de verzisori dupa care patroana ii trimite pe Bula in camera 9 si pe Strula in camera 11. Intra Bula in camera si spune barbateste: -Dezbraca-te, am venit sa te lucrez! -Ce sa faci ma? Ia de aicea! si incepe sa il bata pe Strula pana l-a dat afara. Singur pe hol se duce la camera la Bula, vrea sa se uite pe gaura cheii dar nu prea ajungea pentru ca era prea mic, si sta si asculta la usa. Dincolo de usa se auzeau tipete, gemete, urlete, busituri, cazaturi..... -Uau, zise Strula, si astepta sa iasa Bula. Intr-un tarziu iese Bula transpirat, cu haine rupte, ciufulit.... Strula: Ei, cum a fost? Bula: Daca reuseam sa ma urc in pat, praf o faceam!!! | |
|  | | Sakura95 Mist-Nin

Numarul mesajelor : 819 Varsta : 27 Localizare : Konoha Joburi/Distractii : Dansuri Data de inscriere : 10/07/2008
 | Subiect: Re: Bancuri & Glume Vin Oct 31, 2008 5:51 pm | |
| Doua blonde intr-o masina, semaforul rosu, se opresc: - Mamaaa ... vezi ce rosu frumos?! - Da... wow... - Da... uite ce galben fain... - Aha... - Da... uite ce verde frumos... - Da, asta chiar e super... - Aaa... iar rosul ala... l-am mai vazut, hai sa mergem!! | |
|  | | Sakura95 Mist-Nin

| Subiect: Re: Bancuri & Glume Vin Oct 31, 2008 5:52 pm | |
| Doi ardeleni in gara, la ghiseul de bilete: - Domnisoara, doua bilete. - Da, sigur, pana unde? - Gheo, ii spunem? - Nu. - Domnisoara, doua bilete, va rog. - Sigur, dar daca nu-mi spuneti unde mergeti, nu stiu cat sa va cer. - Gheo, ii spunem? - Apai, spune-i. - No, domnisoara draga, noi mer'em la o nunta! | |
|  | | Sakura95 Mist-Nin

| Subiect: Re: Bancuri & Glume Vin Oct 31, 2008 6:13 pm | |
| Doi ardeleni la oras, cazati intr-un hotel, la etajul 20. Liftul nu functioneaza. Se apuca ei sa urce pe scari. Pe la etajul 5, Ion catre Gheorghe: - Gheo, am sa iti zic ceva... - Lasa-ma in amaraciunea mea, imi zici cand ajungem sus. Dupa inca vreo 7 etaje, Ion: - Gheo, trebe sa-ti zic ceva... - Lasa-ma, Ioane, imi zici cand ajungem. Acu' lasa-ma in pace! In fata usii, Gheorghe catre Ion: - Ia zi acum ce voiai sa-mi zici. - Am uitat cheia la receptie! Se apuca ei sa coboare. Dupa vreo 5 etaje, Ion vrea sa zica ceva. - Lasa-ma in pace. Imi zici jos! Dupa alte 7 etaje, Ion vrea sa spuna ceva, Gheorghe enervat il opreste. Ajung sleiti la receptie, Ion: - Mai, Gheo, tu chiar nu stii de gluma???!! | |
|  | | jackass Genin

Numarul mesajelor : 10 Data de inscriere : 30/06/2009
 | Subiect: Re: Bancuri & Glume Mar Iun 30, 2009 4:27 pm | |
| | |
|  | | Continut sponsorizat
 | Subiect: Re: Bancuri & Glume  | |
| |
|  | | | Bancuri & Glume | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |